Легалекс е сред победителите на международните „Награди М&А 2013”

05 юли 2013

На 1-ви юли 2013г. Легалекс спечели първо място в престижния международен конкурс „Наградите М&А 2013” в категория „Фирма на годината в областта на строителното право”. Това е второто международно отличие за компанията, след като само два месеца по-рано взе награда в категорията  „Българска правна кантора на годината, подпомагаща стартиращи фирми в областта на поземленото и строителното право” на „Международните награди за консултантски компании, подпомагащи стартиращи фирми 2013”.

„Наградите М&А 2013” се организират от английското месечно списание на Акуизишън Интернешънъл, което има над 53 000 абонати в цял свят, като тазгодишният спонсор на събитието е компанията Буреу Ван Дижк – водещ доставчик на решения за събиране и обработка на бизнес информация.

Наградата „Фирма на годината в областта на строителното право” е от особено значение в международните бизнес среди, тъй като е не само потвърждение на високото ниво на правна експертиза на Легалекс, но и признание на компанията за добър партньор в намирането решения за бизнеса и грижата за индивидуалните клиенти. Фактът, че победителите в различните категории на  „Наградите М&А 2013” са номинирани и избрани от свои клиенти, партньори и колеги, а не от организаторите, е най-обективният показател за високата оценка на бизнес етиката, инкорпорирана като стандарт на работа в Легалекс. Подобно признание от страна на хората, с които кантората работи, е „живото” доказателство за думите на Уинстън Чърчил: „Отношението е малко нещо, което прави голяма разлика”.

Допълнителна информация за останалите категории и победители в конкурса „Наградите М&А 2013”, можете да откриете тук.

Допълнителна информация за самия конкурс можете да откриете тук.

Назад към публикации