Легалекс е отличен в престижен международен конкурс

01 май 2013

Легалекс спечели награда на престижния международен конкурс на списание Акуизишън Интернешънъл - „Международните награди за консултантски компании, подпомагащи стартиращи фирми 2013”

На 24 април 2013г. Легалекс спечели първо място в категория „Българска правна кантора на годината, подпомагаща стартиращи фирми в областта на вещното право” на световноизвестния конкурс „Международните награди за консултантски компании, подпомагащи стартиращи фирми 2013” на списание Акуизишън Интернешънъл. В конкурса се бориха хиляди консултантски компании от цял свят, сред които и водещи имена като Кей Пи Ем Джи, ПрайсуотърхаусКупърс, Ърнст енд Янг, Шьонхер и други.

Легалекс бе избрана след задълбочено проучване на нейния принос в сферата на услугите и представяне на самата компания от страна на организаторите. Изборът бе основан на електронно гласуване, проведено сред 53 000 абонати на списанието и спечелен най-голям брой гласове сред номинираните в съответната категория.

Фактът, че лидерите, които получиха признание в различните категории са били номинирани и избрани от свои клиенти, партньори и колеги, а не от организаторите, е безспорен показател за високата стойност на това голямо признание, а едновременно с това и отграничителен белег на „Международните награди за консултантски компании, подпомагащи стартиращи фирми 2013” от всички подобни конкурси. Значението на това отличие бе обобщено в думите на Координационния ръководител на конкурса Шарлът Абът: „Наградените от нас победители са доказали, че са „черешката на тортата” сред консултантските компании, подпомагащи стартиращи фирми. Техният опит и продължителна ангажираност са подпомогнали безброй бизнеси и ние сме убедени, че ще продължат да дават своя безценен принос за новоучредените компании, години занапред.”

Акуизишън Интернешънъл е водещо Британско месечно списание на АИ Глобал Медиа, което се разпространява в международен мащаб и работи със световно признати анализатори в името на актуалността и задълбочеността на информацията, която публикува. Наградите на списанието са признание за инвеститори, консултанти и други доставчици на услуги, които са отличени заради високото си ниво на експертиза в тяхната сфера на дейност.

Допълнителна информация за останалите категории и победители в конкурса „Международните награди за консултантски компании, подпомагащи стартиращи фирми 2013”, можете да откриете тук.

Допълнителна информация за самия конкурс можете да откриете тук

Назад към публикации